Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Tuinsproeiers

U kunt ervoor kiezen om gedurende droge periodes zelf in de weer te gaan met gieters om de planten en bloemen in uw tuin van extra water te voorzien, maar het is natuurlijk veel gemakkelijker om een sproeier neer te zetten zodat deze voor u de bewateringsklus doet en u in tussentijd iets anders kunt gaan doen.

Dit zijn de populairste tuinsproeiers van het moment

Watertimer erbij?

Wist u trouwens dat u de tuinberegening tot de minuut nauwkeurig kunt regelen met een watertimer? Het enige wat u hoeft te doen is de watertimer te koppelen tussen de waterkraan en tuinslang en vervolgens wordt het sproeiwerk voor u geregeld. Met behulp van een watertimer met regensensor hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken, want dankzij dit slimme apparaat heeft u ook niet te maken met onnodige verspilling van water op dagen dat er een regenbuitje is gevallen.

Verschillende soorten tuinsproeiers

Op tuinslang-expert vindt u verschillende soorten tuinsproeiers. VariΓ«rend van een multi-sproeier die over verschillende sproeistanden beschikt tot een zwenksproeier en cirkelsproeier. Om te bepalen welke sproeier geschikt is voor uw tuin, kijkt u allereerst naar het te besproeien oppervlak. Voor een kleine tuin heeft u immers een andere sproeier nodig dan wanneer u een grote moestuin wilt besproeien. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de toepassing. Wilt u een gazon besproeien of pas gekweekte zaden of jong zaaigoed? In het laatste geval is het belangrijk om te kiezen voor een tuinsproeier met nevelfunctie.

tuinslang-expert.nl
Logo