Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐Ÿ 543 tuinslangen in ๐Ÿฌ 8 webshops

Losse tuinslangen

Op tuinslang-expert vindt u een ruim assortiment tuinslangen die u kunt gebruiken voor bewateringsklussen in en rondom uw huis. Of u nu uw auto wilt wassen, ramen schoon wilt spuiten of de planten in uw tuin wilt besproeien: met een van de vele waterslangen uit ons assortiment kunt u altijd uit de voeten.

Dit zijn de populairste losse tuinslagen van het moment

Van druppelslang tot spiraalslang

Het voordeel van een tuinslang is dat u voortaan niet meer heen en weer hoeft te lopen om telkens de gieter bij de vullen of een emmer met water te vullen, maar in รฉรฉn beweging bijvoorbeeld de groentetuin kunt besproeien. Voordat u een waterslang gaat aanschaffen, is het belangrijk om te bepalen op welke manier u de slang wilt gebruiken. Wilt u de kruiden in uw kas zeer frequent bewateren? Dan is een druppelslang ideaal. Voor het schoonspuiten van uw auto is een flexibele waterslang aan te raden omdat u dan soepel rondom uw auto kunt lopen en bent u in het bezit van een balkon of dakterras en wilt u een compacte waterslang? Kies dan voor een spiraal tuinslang. Dit is een oprolbare tuinslang die weinig ruimte inneemt, maar wel een groot bereik heeft.

Handige tuinslangaccessoires

Voor het efficiรซnt uitvoeren van uw bewateringsklus vindt u in ons assortiment handige slangaccessoires. Variรซrend van slangkoppelingen zodat u uw slang kunt aansluiten op uw buitenkraan of voor het verlengen van uw tuinslang, tot handige spuitkoppen met diverse sproeistanden. Daarnaast kunt u op tuinslang-expert terecht voor slanghaspels en slangenwagens zodat u uw tuinslang netjes kunt opbergen.

tuinslang-expert.nl
Logo