Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Slangkoppelingen

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw tuinslang, heeft u ook de benodigde slangkoppelingen nodig. Op tuinslang-expert vindt u daarom verschillende koppelstukken voor uw tuinslang. VariΓ«rend van kraanaansluitingen tot slangverbinders en slangstukken met waterstop. Hieronder staat voor u beschreven welk koppelstuk van de tuinslang u nodig heeft voor de gewenste slangkoppeling.

Dit zijn de populairste slangkoppelingen van het moment

Kraanaansluitingen

Met behulp van een kraanaansluiting sluit u de tuinslang aan op de waterkraan. In onze online tuinslangenwinkel vindt diverse soorten kraanaansluitingen met verschillende schroefdraden. Afhankelijk van uw kraan kiest u dus een kraanaansluiting uit. Daarnaast heeft u de keuze uit een kraanaansluiting waaraan u vervolgens één, twee of zelfs vier tuinslangen kunt koppelen. De Hozelock Vierweg Kraanaansluiting is bijvoorbeeld ideaal wanneer u meerdere tuinsproeiers wilt aanzetten en tegelijkertijd bijvoorbeeld uw mountainbike wilt schoonspuiten.

Slangstukken

Een slangstuk gebruikt u om uw tuinslang te koppelen aan een kraanaansluiting of om uw tuinslang te verbinden met bijvoorbeeld een spuitkopautowasborstel of tuinpomp. Slangstukken zijn verkrijgbaar met of zonder waterstop. Het voordeel van een slangstuk met waterstop is dat u niet te maken heeft met een doorstromende waterstraal zodra u de tuinslang loskoppelt.

Slangverbinders

Naast kraanaansluitingen en slangstukken zijn er ook speciale slangkoppelingen die u kunt gebruiken om meerdere slangen met elkaar te verbinden, de zogenaamde slangverbinder. Met een slangverbinder, ook wel gewoon koppelstuk genoemd, kunt u zelf de gewenste lengte van uw tuinslang bepalen. Ook ideaal om te gebruiken wanneer uw tuinslang is beschadigd. Wilt u niet twee, maar drie slangen met elkaar verbinden? Ook dat kan. Hiervoor kunt u het zogenoemde driewegstuk aanschaffen.

tuinslang-expert.nl
Logo