Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Onderdelen en accessoires

Wilt u een tuinslang kopen of heeft u reeds een slang in uw bezit, maar bent u op zoek naar handige tuinslangaccessoires en onderdelen? In onze online tuinslangenwinkel vindt u een ruim assortiment accessoires die u kunt gebruiken in combinatie met uw tuinslang. Variërend van spuitkoppen tot slangkoppelingen en speciale autowasborstels.

Bekijk alle onderdelen en accessoires voor tuinslangen

Slangkoppelingen

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw waterslang, dient u in het bezit te zijn van de juiste slangkoppelingen. Zonder koppelstukken heeft u namelijk niet zoveel aan uw tuinslang omdat u deze dan niet kunt bevestigen aan uw waterkraan en ook niet kunt gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een spuitkop of autowasborstel. In ons assortiment vindt u verschillende soorten slangkoppelingen variërend van kraanaansluitingen tot slangverbinders. Bij de desbetreffende slangkoppeling staat beschreven waarvoor u deze kunt gebruiken.

Van spuitkop tot spuitlans

Met behulp van een spuitkop of spuitlans kunt u heel eenvoudig uw mountainbike schoonspuiten, auto wassen of de planten in uw tuin besproeien. De meeste spuitkoppen hebben een verstelbare sproeistand zodat u zelf de gewenste straal kunt instellen. Daarnaast kunt u met een spuitpistool zelf de water doorstroom bepalen. Met de spuitlans, een spuitkop met extra lange steel, kunt u voortaan ook moeilijk bereikbare plekken, zoals hangplanten, besproeien met water.

Tuinsproeiers

Wilt u een groter oppervlak besproeien met water zonder dat u hier omkijken naar heeft? Kies dan voor een tuinsproeier. Tuinsproeiers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen – zwenksproeiers, cirkelsproeiers en multi-sproeiers – en voorzien uw gazon en/of planten van water terwijl u in tussentijd het gras kunt gaan maaien of onkruid kunt verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is de sproeier aan te sluiten op de tuinslang en de waterkraan open te zetten. Wilt u op vaste tijden uw tuin besproeien? Schaf dan ook een watertimer aan. De timer zorgt er dan voor dat bijvoorbeeld vier keer per dag uw bloemenperk op gezette tijden van water wordt voorzien.

Wasborstels

Naast de slangkoppelingen, sproeiers en spuitkoppen hebben wij ook speciale wasborstels in ons assortiment die u kunt koppelen aan uw tuinslang. Het voordeel van dergelijke autowasborstels is dat u beschikt over een continue watertoevoer en dus niet heen en weer hoeft te lopen om een nieuwe emmer met water te halen. U heeft de keuze uit verschillende soorten autowasborstels. Variërend van een autowasborstel speciaal voor de velgen tot een variant met een extra lange steel zodat u voortaan gemakkelijker het dak van uw caravan schoon kunt maken.

tuinslang-expert.nl
Logo