Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Alle tuinslangen

De shop voor tuinslangen en accessoires

Het bewateren van de planten in uw tuin of het schoonmaken van uw auto gaat een stuk gemakkelijker met een tuinslang. Voorzie in één vloeiende beweging al uw bloemen en planten van water zonder gedoe met een gieter. Een tuinslang zorgt er niet alleen voor dat u efficiënter te werk kunt gaan, maar voorkomt bovendien waterverspilling. Om uw bewateringsklussen extra gemakkelijk te maken, vindt u op tuinslang-expert een ruim assortiment tuinslangen en bijbehorende accessoires.

Dit zijn de populairste tuinslangen van dit moment:

Van spiraalslang tot platte afvoerslang

Tuinslangen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het is daarom belangrijk om bij de aanschaf in de gaten te houden op welke manier u de tuinslang wilt gebruiken. Heeft u een kleine tuin of wilt u de planten water geven op uw balkon of dakterras? Dan is een spiraalslang aan te raden. Dit is een zeer compacte tuinslang met een kleine diameter van circa 9 millimeter. Voor het afvoeren van water is een afvoerslang met een grotere diameter – bijvoorbeeld 50 millimeter – juist weer aan te raden. En voor het wassen van de auto is een flexibele waterslang zeer geschikt zodat u gemakkelijk rondom de auto kunt lopen. Bij de aanschaf van een tuinslang let u niet alleen op de diameter en de lengte, maar dus ook op de toepassing. In onze online tuinslangenwinkel vindt u namelijk ook slangen die geschikt zijn voor levensmiddelengebruik of voor het geleiden van chemicaliën.

Handige slangopbergsystemen

Bent u in het bezit van een losse tuinslang of wilt u een tuinslang kopen? Dan wilt u uiteraard ook dat u deze slang netjes kunt opbergen. In ons assortiment vindt u daarom een ruim assortiment slanghaspels. Variërend van een muurhaspel tot een slangwagen. Het voordeel van een muurhaspel is dat uw tuinslang altijd netjes is opgeborgen en op een vaste plek rondom uw huis te vinden is. Een slangwagen, vrijstaande slanghaspel of slangbox daarentegen is zeer flexibel in het gebruik en kunt u door uw hele tuin verplaatsen. Ideaal, wanneer u een grote tuin heeft en overal gemakkelijk bij wilt komen. De haspels die u in onze online tuinslangenwinkel vindt zijn verkrijgbaar inclusief tuinslang of zonder tuinslang. In het laatste geval kunt u de tuinslang die u reeds in uw bezit heeft om de haspel oprollen. Let er hierbij wel op dat de haspel de juiste capaciteit heeft om uw tuinslang op te rollen.

Slangkoppelingen, spuitkoppen en sproeiers

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw tuinslang is het aan te raden om bijbehorende onderdelen en accessoires aan te schaffen. Voor het aansluiten van uw tuinslang op de waterkraan heeft u bijvoorbeeld een kraanaansluiting en slangstuk nodig en voor het verbinden van twee tuinslangen aan elkaar gebruikt u een slangverbinder. Naast noodzakelijke slangkoppelingen kunt u ook bij ons terecht voor handige accessoires zoals spuitkoppen. Het voordeel van een tuinslang met spuitpistool is dat u zeer gericht kunt bewateren en dat u zelf de gewenste waterstraal kunt bepalen door de gewenste sproeistand te selecteren. Bijvoorbeeld nevel voor het besproeien van de pas gekweekte zaden en een harde straal voor het schoonspuiten van uw wandelschoenen. Ten slotte kunt u ook bij ons terecht voor het besproeien van uw tuin door middel van een tuinsproeier. Het voordeel van een sproeier is dat uw gazon of bloemenperk wordt besproeid terwijl u in tussentijd de auto wast of onkruid verwijdert met een onkruidbrander. Gemakkelijker kan het toch niet?

tuinslang-expert.nl
Logo