Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Vuilwaterpompen

Een vuilwaterpomp is een dompelpomp die speciaal geschikt is voor het verpompen van vuil water. Een vuilwaterpomp kan gewoon in vervuild water geplaatst worden en het vuile water moeiteloos wegpompen. Denk bijvoorbeeld aan een ondergelopen kelder met vies water. Sommige vuilwaterpompen kunnen vuildeeltjes aan met een diameter van maar liefst 5 centimeter. Let wel op: het weg te pompen water mag geen chemisch agressieve stoffen bevatten. Die zouden de vuilwaterpomp kunnen beschadigen.

Dit zijn de populairste vuilwaterpompen van het moment

Ook voor het legen van vijvers

Wilt u bijvoorbeeld een vijver leegpompen die al lang geen onderhoud meer heeft gehad? Dan kunt u een vuilwaterpomp kopen. Vuilwaterpompen zijn namelijk ook vaak aan te sluiten op vijverfilters en maken het eenvoudig om uw vervuilde vijver te legen.

Verschillende soorten vuilwaterpompen

Op tuinslang-expert vindt u verschillende soorten vuilwaterpompen, van merken als City Pumps en Eurom. Het verschil zit vooral in de capaciteit en in de maximale grootte van de vuildeeltjes die de vuilwaterpomp aankan. De vuilwaterpompen van City Pumps zijn vaak iets krachtiger dan die van Eurom, en speciaal gemaakt om ook voor professionelere doeleinden dienst te doen. Denk aan het legen van grotere watertanks of beerputten en rioleringen.

tuinslang-expert.nl
Logo