Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Dompelpompen

Een dompelpomp is een pomp die – zoals de naam al duidelijk maakt – in zijn geheel in de weg te pompen vloeistof onder te dompelen is. U kunt een dompelpomp kopen en deze bijvoorbeeld in uw zwembad of vijver plaatsen, om die vervolgens leeg te pompen. De meeste dompelpompen uit ons assortiment zijn tot een diepte van maar liefst 7 meter in het water te plaatsen. Een eenvoudige dompelpomp is al gauw in staat om 6.000 à 7.000 liter per uur te verpompen. Zo krijgt u dus met gemak uw vijver of zwembad leeg. Dompelpompen zijn gemakkelijk op een slang aan te sluiten.

Dit zijn de populairste dompelpompen van het moment

Een dompelpomp bij wateroverlast

U kunt een dompelpomp ook gebruiken bij wateroverlast. Dompelpompen zijn bijvoorbeeld geschikt voor het leegpompen van een ondergelopen kelder of garage. Maar ook bij wateroverlast in het woongedeelte van je huis, veroorzaakt door de vaatwasser of wasmachine, kan een dompelpomp van pas komen.

Verschillende soorten dompelpompen

Ons assortiment bevat uiteenlopende dompelpompen. Sommige zijn vooral geschikt voor alledaags thuisgebruik, zoals voor nooddrainage of voor het legen van uw vijver. Andere zijn ook geschikt voor professioneel gebruik, zoals het leegpompen van grotere watertanks. De dompelpompen van het merk Ubbink zijn vooral voor thuis. Van de Eurom dompelpompen zijn een aantal geschikt voor thuisgebruik en een aantal andere met name voor professionelere doeleinden. Ook City Pumps heeft voor beide doeleinden pompen op de markt gebracht. Verder vindt u bij ons een dompelpomp met vlotter en kunt u hier een vuilwater dompelpomp aantreffen.

tuinslang-expert.nl
Logo