Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Beregeningspomp

Een beregeningspomp is een pomp die u in staat stelt om water dat u eerder in een irrigatiepunt heeft opgeslagen, later bij droogte te gebruiken om uw tuin mee te bewateren. Denk bijvoorbeeld aan water uit de regenton, dat mooi van pas komt voor uw gazon of moestuin. Een beregeningspomp is dus zeer geschikt wanneer een vaste kraanaansluiting te ver weg is. Beregeningspompen kunt u ook gebruiken om een zwembad of vijver mee af te tappen.

Dit zijn de populairste beregeningspompen van het moment

Schoonmaak? Gebruik een beregeningspomp!

Een beregeningspomp – ook wel besproeiingspomp genoemd – is tevens te gebruiken voor schoonmaakwerkzaamheden. U kunt namelijk eenvoudig een tuinslang en bijvoorbeeld een spuitpistool aansluiten op uw beregeningspomp. Zo kan het schoonsproeien beginnen. Ons aanbod beregeningspompen bevat krachtige pompen, met vermogens tussen de 500 en 1200 watt.

Beregeningspompen in verschillende soorten en maten

In ons assortiment beregeningspompen zitten verschillende soorten pompen, van merken als Eurom en Hozelock. De tuinpompen van Eurom zijn voorzien van een handige draagbeugel en kunnen tussen de 3180 en 3780 liter per uur verpompen. Wilt u een beregeningspomp met extra onderdelen? Hozelock heeft een beregeningspompset gefabriceerd, compleet met aanzuigslang, inlaatfilter en diverse reserve-onderdelen. Vrijwel iedere besproeiingspomp in onze shop is gemaakt van roestvrij staal.

tuinslang-expert.nl
Logo