Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Tuinpompen

Op zoek naar een pomp voor in en om het huis? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan tuinpompen aan, voor allerlei toepassingen. Of u nu een eenvoudige tuinpomp nodig heeft voor de bewatering van de planten of een speciale pomp zoekt die u in de regenton kunt plaatsen: u treft het aan op tuinslang-expert.

Dit zijn de populairste tuinpompen van het moment

Dompelpompen en professionele pompen

Ook kunt u bij ons pompen vinden die van pas komen bij wateroverlast. Met een dompelpomp bijvoorbeeld, is een ondergelopen kelder eenvoudig leeg te krijgen. En neemt u eens een kijkje bij het aanbod vuilwaterpompen. Dit zijn pompen die speciaal gemaakt zijn om vuil water weg te krijgen. Tot slot zijn er pompen verkrijgbaar voor professioneel gebruik, zoals de motorpomp van Eurom en de Ranger serie dompelpompen van City Pumps. Hieronder volgt uitleg over de verschillende soorten pompen en hun voornaamste kenmerken.

Beregeningspompen

Beregeningspompen zijn pompen waarmee u opgeslagen water, bijvoorbeeld uit uw regenton, kunt gebruiken om uw tuin mee te besproeien. Een dergelijke besproeiingspomp is dus ideaal wanneer er geen vaste kraanaansluiting in de buurt is. Ook voor schoonmaakwerkzaamheden kunnen beregeningspompen goed van pas komen. De beregeningspompen uit ons assortiment zijn krachtige pompen, die tussen de 3000 en 4000 liter water per uur kunnen wegpompen. Ook bevat ons assortiment regentonpompen, die volledig in een regenton onder te dompelen zijn en van daaruit het regenwater kunnen verpompen.

Dompelpompen voor het leegpompen van uw vijver of ondergelopen kelder

Een dompelpomp dankt zijn naam aan het feit dat de pomp volledig in de weg te pompen vloeistof onder te dompelen is. Dompelpompen zijn geschikt bij wateroverlast, voor het wegpompen van water uit ondergelopen kelders of garages. Maar ook wanneer u uw vijver of zwembad leeg wilt pompen, is een dompelpomp zeer bruikbaar. Ons assortiment bevat verder dompelpompen voor professioneel gebruik en vuilwaterpompen. Met een vuilwaterpomp kunt u bijvoorbeeld een vijver leegpompen die al lange tijd niet onderhouden is. Sommige vuilwaterpompen kunnen moeiteloos ook de grotere vuildeeltjes van 5 centimeter diameter aan.

Krachtige hydrofoorpompen

Met een hydrofoorpomp kunt u water vanuit een diepte omhoog laten pompen, waarna de pomp dit water onder druk doorpompt. Zo kunt u één of twee tappunten op een geautomatiseerde manier voorzien van water. U kunt zo bijvoorbeeld met hydrofoorpompen uw tuin bewateren, maar ook uw sanitair spoelen.

Professionele motorpomp

Wilt u grote hoeveelheden water wegpompen op plekken waar geen elektriciteit aanwezig is? Bekijk dan eens de motorpompen uit ons assortiment. Een motorpomp is handig doordat er vrij van netstroom mee gewerkt kan worden. Daarnaast hebben motorpompen een hoge capaciteit. Zo vindt u bij ons een motorpomp die is uitgerust met een Honda benzinemotor met 2,4 pk vermogen. Deze motorpomp kan maar liefst 8100 liter per uur wegpompen.

tuinslang-expert.nl
Logo