Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Onkruidbestrijding

Groeit er onkruid tussen uw planten of heeft u te maken met hardnekkige onkruidgroei tussen uw tegels? Dan kunt u met behulp van een onkruidbrander of elektrische onkruidborstel op eenvoudige wijze het onkruid verwijderen. Het voordeel van deze tuingereedschappen is dat u voortaan niet meer hoeft te bukken om het onkruid weg te plukken, maar gewoon kunt blijven staan.

Populaire onkruidbestrijding

Wat is het verschil tussen een brander en een borstel?

Het verschil tussen een onkruidborstelmachine en onkruidbrander is de werkwijze. De borstelmachine borstelt het onkruid tussen de tegels weg zodat u het vervolgens alleen hoeft op te vegen en onkruidbranders branden het onkruid weg. Er zijn verschillende soorten branders, namelijk op gas en op elektriciteit. Beiden verhitten het onkruid zodanig dat de cellen in de plant knappen en vervolgens uitdrogen waardoor de plant sterft en u na een paar dagen het onkruid eenvoudig bij elkaar kunt vegen.

Drukspuit met bestrijdingsmiddelen

Wilt u liever met bestrijdingsmiddelen in de weer? Dan kunt u met behulp van een drukspuit die geschikt is voor het bespuiten van planten met chemicaliën gebruiken. In ons assortiment vindt u onder andere drukspuiten van de merken Berthoud, Hozelock en Eurom en u kunt kiezen voor een handspuit, verrijdbare drukspuit of voor een rugspuit. U kunt dus zelf bepalen welke soort hogedrukspuit u het fijnste vindt werken. Bent u op zoek naar een drukspuit voor het schoonspuiten van uw autobanden, schutting of tuinmeubilair? Klik dan op het menukopje ‘drukspuiten’. Onder deze menuknop vindt u al onze drukspuiten. Variërend van een plantenspuit tot hogedrukreiniger.

tuinslang-expert.nl
Logo