Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸ 543 tuinslangen in šŸ¬ 8 webshops

Onkruidbestrijding

Van onkruidbrander tot elektrische onkruidborstel

Groeit er onkruid tussen uw planten of heeft u te maken met hardnekkige onkruidgroei tussen uw tegels? Dan kunt u met behulp van een onkruidbrander of elektrische onkruidborstel op eenvoudige wijze het onkruid verwijderen. Het voordeel van deze tuingereedschappen is dat u voortaan niet meer hoeft te bukken om het onkruid weg te plukken, maar gewoon kunt blijven staan.

Wat is het verschil tussen een brander en een borstel?

Het verschil tussen een onkruidborstelmachine en onkruidbrander is de werkwijze. De borstelmachine borstelt het onkruid tussen de tegels weg zodat u het vervolgens alleen hoeft op te vegen en onkruidbranders branden het onkruid weg. Er zijn verschillende soorten branders, namelijk op gas en op elektriciteit. Beiden verhitten het onkruid zodanig dat de cellen in de plant knappen en vervolgens uitdrogen waardoor de plant sterft en u na een paar dagen het onkruid eenvoudig bij elkaar kunt vegen.

Drukspuit met bestrijdingsmiddelen

Wilt u liever met bestrijdingsmiddelen in de weer? Dan kunt u met behulp van eenĀ drukspuitĀ die geschikt is voor het bespuiten van planten met chemicaliĆ«n gebruiken. In ons assortiment vindt u onder andereĀ drukspuitenĀ van de merkenĀ Berthoud,Ā HozelockĀ enĀ EuromĀ en u kunt kiezen voor eenĀ handspuit, verrijdbare drukspuit of voor eenĀ rugspuit. U kunt dus zelf bepalen welke soortĀ hogedrukspuitĀ u het fijnste vindt werken. Bent u op zoek naar een drukspuit voor het schoonspuiten van uw autobanden, schutting of tuinmeubilair? Klik dan op het menukopje ‘drukspuiten’. Onder deze menuknop vindt u al onze drukspuiten. VariĆ«rend van een plantenspuit totĀ hogedrukreiniger.