Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ūüźć 543 tuinslangen in ūüŹ¨ 8 webshops

Wolf garten

Tuingereedschappen van Wolf-Garten

De tuingereedschappen die Wolf-Garten op de markt brengt, zijn te herkennen aan de opvallende rood/gele kleursamenstelling. Indien u een schoffel, hark of grasmaaier van het merk ziet, weet u dus direct dat u te maken heeft met een kwaliteitsproduct. Naast gereedschappen kunt u ook terecht voor een slangenwagen van hoogwaardige kwaliteit.

Wolf-Garten slangenwagen

In tegenstelling tot de meeste slangenwagens in ons assortiment die gemaakt zijn van kunststof, zijn de slangwagens van Wolf-Garten gemaakt van verzinkt metaal. Hierdoor beschikt u over een haspelwagen van uitstekende kwaliteit, die niet roest, en waar u dus jarenlang plezier van heeft. Op de Wolf-Garten WS-80-Z slangwagen bijvoorbeeld kunt u maar liefst 80 meter tuinslang netjes oprollen.

Over Wolf-Garten

In 1927 ontwikkelde het bedrijf Wolf-Garten, toen nog onder de naam Wolf, het allereerste product. Een trekhark voor in de landbouw. Al snel volgden innovatieve producten, zoals een gazonmaaier met roterende messen en een elektromaaier. Door de jaren heen richt het bedrijf zich steeds meer op het ontwikkelen van producten voor in de tuin. Hierbij staat het produceren van milieuvriendelijke producten en technologie√ęn hoog in het vaandel.