Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Gardena tuinslang

Een van de bekendste merken, of misschien wel het bekendste merk op het gebied van tuinverzorging is Gardena. Gardena bestaat inmiddels ruim vijftig jaar en levert alles wat u goed kunt gebruiken om uw tuin gemakkelijk te onderhouden. VariΓ«rend van tuingereedschap tot dompelpompen en slangopbergsystemen.

Bekijk de populairste Gardena tuinslangen

Van Gardena tuinslang tot Gardena wandslanghouder

Heeft u reeds een tuinslang in uw bezit en wilt u deze voortaan netjes opbergen? Of wilt u een Gardena tuinslanghaspel kopen? Dan bent u op tuinslang-expert op het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment tuinslangen en slanghaspels in ons assortiment. Van Gardena slangenbox tot muurhaspel. Beide opbergsystemen zijn zeer praktisch in het gebruik en zorgen ervoor dat uw tuinslang netjes is opgeborgen op het moment dat u deze niet gebruikt.

Gardena koppelingen en spuitpistolen

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw Gardena slanghaspel en tuinslang heeft u koppelingen nodig. In onze online tuinslangenwinkel kunt u terecht voor een Gardena slangkoppeling, maar ook voor kraanstuk of watertimer. Uiteraard vindt u op tuinslang-expert ook een Gardena spuitpistool en sproeikop.

Gardena tuinsproeier

Met behulp van een Gardena sproeier is het mogelijk om op eenvoudige wijze de beregening in uw tuin te genereren. Het enige wat u hoeft te doen is een sproeier met behulp van een tuinslang aan te sluiten op een beregeningspomp of waterkraan en het besproeien kan beginnen. Op onze website kunt u terecht voor verschillende soorten sproeiers. Van Gardena zwenksproeier tot cirkelsproeier en verzonker sproeier.

Gardena pompen

Naast sproeiers, koppelingen en slangopbergsystemen staat Gardena ook bekend om het uitstekende assortiment pompen. Met behulp van de Gardena dompelpomp pompt u eenvoudig water op uit uw ondergelopen kelder of verpompt u het water uit een zwembad of vijver naar uw regenton. Naast dompelpompen produceert het merk ook beregeningspompen en hydrofoorpompen. Met een beregeningspomp kunt u opgeslagen water gebruiken voor het besproeien van uw tuin en met een hydrofoorpomp genereert u de automatische bewatering in huis en tuin.

Over Gardena

Gardena is in 1961 opgericht in het Duitse Ulm door Werner Kress en Eberhard Kastner. In de begin jaren importeerde het bedrijf Franse tuinproducten, maar het grote succes van het merk begon in 1968 met de lancering van de Original Gardena System; innovatieve tuinproducten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler en heeft het meer dan 80 vestigingen overal ter wereld. Sinds 2007 is Gardena onderdeel van de Zweedse Husqvarna Group.

tuinslang-expert.nl
Logo