Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Tuinslangmerken

Topmerken als Gardena en Hozelock

Op tuinslang-expert vindt u een ruim scala aan tuinslangen, slangopbergsystemen en bijbehorende accessoires. Of u nu op zoek bent naar een sproeierslangkoppelingwatertimer of slanghaspel in onze online tuinslangenwinkel vindt u het. Ook wanneer u een dompelpomphogedrukreiniger of kweekset nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij leveren onder andere de producten van topmerken als HozelockGardenaEurom en Berthoud.

Bewateringsbenodigdheden van Hozelock en Gardena

Wanneer het op het bewateren van uw tuin aan komt, dan denkt u waarschijnlijk direct aan Gardena en Hozelock. Beide merken hebben zich namelijk gespecialiseerd in het produceren van tuinslangen en de bijbehorende slangonderdelen. Van beide topmerken vindt u bij ons dan ook een uitgebreide collectie tuinslangen, slanghaspels en slangkoppelingen.

Hoogwaardige drukspuiten van Eurom en Berthoud

Voor het schoonspuiten van bijvoorbeeld een terras of autobanden, is het prettig om te werken met een waterspuit met een hoge druk. De hogedrukspuiten van Eurom en Berthoud zijn hiervoor uitermate geschikt. Naast hogedrukreinigers kunt u bij ons ook terecht voor een plantenspuit voor het besproeien van uw kamerplanten of voor een drukspuit die u kunt gebruiken voor het bestrijden van onkruid in uw tuin.

Kweek een eigen groentetuin met de kweeksets van Nature en Slim Kweken

Wilt u een mini moestuin in uw tuin of op uw dakterras of balkon? Dan zijn de handige kweeksets van de merken Nortène en Slim Kweken een ideaal hulpmiddel. Met deze kweekbakken kunt u namelijk uw eigen groenten en kruiden kweken zonder dat u hiervoor een tuinkas hoeft aan te schaffen. In onze webshop vindt u verschillende soorten kweeksets. Variërend van een verwarmde kweekbak tot een kweekset met bewateringssysteem.

Hoogwaardige pompen van Ubbink en City Pumps

Naast de hierboven genoemde tuinslangen, kweeksets en drukspuiten vindt u op tuinslang-expert ook handige tuinpompen van onder andere de merken Ubbink, City Pumps en Eurom. U kunt bij ons terecht voor een scala aan pompen. Of u nu op zoek bent naar een regentonpomp, dompelpomp of hydrofoorpomp deze topmerken leveren ze!

tuinslang-expert.nl
Logo