Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Gardena Waterstop

De Gardena Waterstop is een praktische accessoire, die op het uiteinde van uw tuinslang bevestigd kan worden. Als het aangesloten besproeiingsaccessoire, zoals een broes of sproeier, vervolgens wordt losgekoppeld, stopt de watertoevoer automatisch. Zodra dit accessoire weer wordt aangesloten, zal ook het water weer gaan stromen. Zo hoeft u bij het wisselen tussen twee besproeiingsaccessoires niet naar de kraan te lopen.

Bestel de Gardena Waterstop op Bol.com

Gemakkelijk te bevestigen

Deze waterstop van Gardena is voorzien van de speciale Power Grip, een speciaal gevormde wartelmoer die de montage extra gemakkelijk maakt. Bovendien bent u hierdoor verzekerd van een zeer sterke slangverbinding. Het koppelstuk is uitgerust met zachte elementen (soft grip), die zorgen voor een uitstekende grip wanneer u het op de tuinslang monteert.

Verkrijgbaar in twee formaten

Dit koppelstuk van Gardena is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Beide modellen hebben een andere slangaansluiting. De diameter van deze aansluiting wordt hieronder weergegeven in millimeters. U kunt kiezen uit de volgende twee opties:

  • 13 en 15 millimeter slangaansluiting
  • 19 millimeter slangaansluiting

Het nieuwe Original Gardena System

Gardena heeft het bekende Original Gardena System vernieuwd. De producten zijn niet alleen voorzien van een nieuwe, moderne vormgeving, maar zijn ook extra comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Dankzij de nieuwe productlijn kunt u ieder besproeiingsaccessoire eenvoudig en snel met uw tuinslang verbinden. Alles past op elkaar, zodat de verbindingen geheel waterdicht zijn. De nieuwe kleurstelling helpt u bovendien om de verschillende onderdelen op de juiste positie te bevestigen: licht op licht (begin van de slang) en donker op donker (einde van de slang).

Kenmerken

  • Te bevestigen op het uiteinde van de slang
  • Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen
  • Met Power Grip
  • Stopt watertoevoer automatisch

Wat zit er in de doos?

  • waterkoppelingen
tuinslang-expert.nl
Logo