Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Gardena Comfort 4000/5 Besproeiingspomp

Met de Gardena Comfort 4000/5 besproeiingspomp is het mogelijk om opgeslagen water op te pompen en te gebruiken voor het besproeien van uw tuin. Ideaal wanneer er geen kraanaansluiting in de buurt is of wanneer u water uit bijvoorbeeld uw regenton wilt gebruiken voor uw bewateringsklussen. Naast besproeiingswerkzaamheden kunt u met deze tuinpomp ook drukverhoging genereren of water overpompen. Bijvoorbeeld vanuit uw zwembad naar de regenton. 

Stabiele pomp met 2 aansluitpunten

De pomp is heel eenvoudig in het gebruik. Ook het meenemen gaat dankzij de ergonomische handgreep aan de bovenzijde heel eenvoudig. Aan de onderzijde bevinden zich rubberen voetjes die ervoor zorgen dat de pomp stabiel staat en een laag geluidsniveau heeft. De pomp is voorzien van twee aansluitpunten, waarvan één draaibaar is, die u kunt gebruiken om gelijktijdig twee besproeiingsaccessoires te gebruiken.

Specificaties Gardena Comfort 4000/5 besproeiingspomp

De Comfort 4000/5 tuinpomp heeft een vermogen van 1.300 watt en verpompt tot maximaal 4.000 liter water per uur. De maximale opvoerhoogte die de pomp aan kan is 40 meter. Met de Comfort 4000/5 beschikt u dan ook over een krachtige beregeningspomp waar u jarenlang plezier aan heeft. De werkdruk van de pomp is 4,5 bar. 

Geschikt voor verpompen van verschillende soorten water

Het is mogelijk om met deze beregeningspomp verschillende soorten water te verpompen. U kunt onder andere kraan-, regen- of chloorwater voor zwembaden verpompen. Let op! De pomp is niet geschikt voor het verpompen van zout water, agressieve of licht ontvlambare middelen of levensmiddelen.

Kenmerken

  • Verpompt tot 4.000 liter water per uur
  • Vermogen pomp: 1.300 watt
  • Uitgevoerd met 2 aansluitpunten
  • Maximale opvoerhoogte: 45 meter

Wat zit er in de doos?

  • besproeiingspomp 1 stuk

Algemeen

Typeberegeningspomp
MerkGardena
SerieComfort
Garantie2 jaar
Geschikt voor soort waterzuiver waterchloorwaterregenwater
Plaatsingdroogopstelling
Kleurblauwantraciet

Afmetingen en gewicht

Gewicht11 kg

Capaciteit

Werkdruk4,5 bar
Vermogen1300 W
Maximale aanzuighoogte8 m
Capaciteit4000 l/u
Maximale opvoerhoogte45 m

Aansluiting

Aansluitspanning230V

Overige eigenschappen

DraagbeugelJa
Aantal slangaansluitingen2
tuinslang-expert.nl
Logo