Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger leidt onder hoge druk vanuit een reservoir vloeistof door een spuitlans. Dankzij de hoge druk waarmee u zo water kunt spuiten, krijgt u met een hogedrukreiniger uw caravan, motor of voorgevel in korte tijd blinkend schoon.

Ook voor professionals

De meeste hogedrukreinigers uit ons assortiment zijn voor gangbaar huishoudelijk gebruik, maar wij bieden ook een hogedrukreiniger aan voor professionelere toepassingen, zoals voor het schoonspuiten van tractorbanden, stallen en fabriekshallen. Het zijn met name de hoge capaciteit en het grote motorvermogen die zo’n hogedrukreiniger professioneel maken.

Eurom Hogedrukreinigers

Veel hogedrukreinigers van het merk Eurom zijn voorzien van een geïntegreerde shampootank, waar reiningsvloeistof in kan. U kunt dus gemakkelijk schoonmaakmiddel bij het spuitwater doen. Daarnaast zijn veel van de hogedrukreinigers uit ons aanbod uitgerust met wielen en een comfortabele handgreep. Zo’n hogedrukreiniger is dus moeiteloos verrijdbaar en overal mee naar toe te nemen. Ook wanneer u op zoek bent naar een mobiele hogedrukreiniger bent u hier dus aan het juiste adres.

Hogedrukspuit met terrasreiniger

Bent u het zat om de tegeltjes van uw tuinpad, terras of balkon met grote kracht te moeten schoonschrobben? Kies dan voor een hogedrukreiniger met terrasreiniger. Een terrasreiniger is een speciale spuitlans met een grote ronde borstel aan het uiteinde. Deze monteert u eenvoudig op uw hogedrukspuit om er vervolgens het terras met gemak mee schoon te maken.

tuinslang-expert.nl
Logo