Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🐍 543 tuinslangen in 🏬 8 webshops

Drukspuiten

Tuinslang-expert is er niet alleen voor al uw tuinslangen. Ook voor het kopen van een drukspuit bent u hier aan het juiste adres. Met een drukspuit kunt u met grote kracht water of reinigingsvloeistof op een object spuiten en zo uw auto, caravan of schuurdeur moeiteloos weer spik en span krijgen. Maar sommige drukspuiten zijn ook gewoon te gebruiken voor het bewateren van planten.

Populaire drukspuiten:

Alle soorten, alle merken

Heeft u een drukspuit nodig voor de schoonmaak, met een hoge pompdruk en groot vermogen? Kies dan een hogedrukreiniger. Wilt u eenvoudig de tuin rond om de planten water te geven? In dat geval is een rugspuit een goede keus. Ons assortiment spuiten bestaat uit hogedrukreinigers, rugspuiten, plantenspuiten en diverse drukspuitaccessoires, van vooraanstaande merken als Hozelock, Eurom en Berthoud.

Hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger stuurt vanuit een tank water onder hoge druk door een spuitlans en spuitkop, waardoor u grondig kunt schoonmaken. Met een hogedrukreiniger krijgt u uw caravan, garagedeur of auto uiterst snel brandschoon. Sommige hogedrukspuiten beschikken over een geïntegreerde tank voor reinigingsvloeistof. U kunt dus eenvoudig schoonmaakmiddel toevoegen aan het spuitwater. Ook voor een mobiele hogedrukreiniger kunt u hier terecht. Veel van de hogedrukreinigers uit ons assortiment zijn namelijk voorzien van wielen en een handgreep. U kunt met uw hogedrukreiniger dus overal gemakkelijk naartoe. Een aantal hogedrukreinigers is tevens uitgerust met een terrasreiniger. Mocht u dus een hogedrukreiniger kopen waar een terrasreiniger bij zit, dan krijgt u ook uw terras, balkon of tuinpad gemakkelijk schoon.

Drukspuiten in alle soorten en maten

In onze shop vindt u voor elke tuinklus wel een geschikte drukspuit. Wilt u met uw drukspuit snel en zonder veel moeite door de tuin lopen, om op verschillende plekken de planten te besproeien? Met een handige rugspuit heeft u uw handen vrij. Een rugspuit hangt u eenvoudig op uw rug of om uw schouder. Zo hoeft u niet met een van uw handen de spuit en watertank mee te zeulen. Ons assortiment bevat rugspuiten waarvan de tank een inhoud heeft van wel 18 liter.

Een plantenspuit voor in en om het huis

Een plantenspuit is enorm handig bij het verzorgen van kamperplanten en kleine plantjes die buiten in bloembakken aan de gevel hangen of op het balkon staan. Maar ook in het huishouden kan deze compacte handspuit erg goed van pas komen. Denk aan het lappen van de ramen of aan strijken. Op veel plantenspuiten zit een spuitkop die verstelbaar is. Daarmee kunt u de sproeistand regelen. Verschillende sproeistanden van een plantenspuit zijn bijvoorbeeld nevel, een harde straal of een waaiervorm.

Hogedrukreiniger-onderdelen

Wilt u de mogelijkheden van uw hogedrukreiniger vergroten? Dan kunt u in onze shop een kijkje nemen bij de hogedrukreiniger onderdelen. Ons aanbod drukspuitaccessoires bestaat onder meer uit een verlengslang, een flexibele spuitkop en een verlenglans. Wanneer u een verlenglans aan uw drukspuit monteert, zullen ook de moeilijkere hoekjes bereikbaar worden. Bij de hogedrukreiniger onderdelen kunt u ook terecht voor een extra terrasreiniger.

tuinslang-expert.nl
Logo